Sky Fönsterlampa Svart Större

Sky Fönsterlampa Svart

22-524

Ny

179 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Sky fönsterlampa, från välkända Markslöjd, är en stilren taklampa i svartlackerad metall med plats för en ljuskälla med E27-sockel.

Ljuskällor säljes separat, till denna lampa behöver du tre stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter4,5 cm
Höjd8 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
Sladdlängd3,5 m
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Svart

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.