Kampanj! Cord Set Takupphäng E27 Vit Större

Cord Set Takupphäng E27 Vit

22-452

Ny

Rabatten slutar om:

95 kr

inkl moms

119 kr

-20%

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Textilkabel på 2,1 meter med takkopp. Detta takupphänget passar alla VITAs pendelarmaturer. Sladdlängden kan regleras om man önskar den kortare. Gjord för ljuskälla med E27 sockel. 

Specifikationer

Sladdlängd (m)2,1 m
Färg på sladdVit textil
Effekt (Watt)Max 15W LED
AnslutningFast Installation
MaterialTextil
SockelE27

Umage

Umage slog genom stort med fjäderlampan Eos men i deras sortiment hittar du ett bra utbud av vackra lampor med elegant, dansk design och utförande i högsta klass! Umage har ett koncept som innebär att i stort sätt alla produkter i deras sortiment kan användas som taklampa, bordslampa, golvlampa eller vägglampa. Det enda du behöver göra är att välja vilket tillbehör du önskar. Umage's produkter levereras i snygga, slimmade förpackningar och produkterna kräver montering men tydliga instruktioner medföljer och vi kan garantera dig att det färdiga resultatet är värt jobbet! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.