Kampanj! Spartan Ringo Pendel Krom Större

Spartan Ringo Pendel Krom

22-417

Ny

Rabatten slutar om:

255 kr

inkl moms

319 kr

-20%

Beräknad inleverans: Ber. leverans: 2019/06/17

Mer information

Fina Spartan Ringo pendel, från Cottex, är en läcker hängande pendel i kromfärgad metall. Spartan Ringo gör sig vackert i fönstret som en fönsterlampa eller hängandes fritt från taket i en annars mörk hörna, eller fritt över ett sidobord. Denna pendellampa matchar du bäst med en av våra dekorativa ljuskällor i LED för ett riktigt toppresultat! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)30 cm
Höjd (cm)32 cm
Sladdlängd (m)1,3 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)Max 60W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd och lampkontakt
Garanti2 år
ProduktfärgKrom
FärgkategoriKrom
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.