Spartan Ringo Pendel Större

Spartan Ringo Pendel Guld

22-416

Ny

295 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Vanliga frågor

    Hej, vad är det för kontakt? Vad betyder "lampkontakt"? Är det väggkontakt eller kontakt som för taklampor?

    Hej,

    Lampkontakter även kallad lamppropp är för takkontakter, dvs det är ingen vanlig stickkontakt som till vägguttag utan är gjorda för uttagen som man har i taket. Klicka HÄR för att se hur en sådan kan se ut.

    Med vänliga hälsningar

    Annette - Ljustema


Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Spartan Ringo Pendel Guld

Fina Spartan Ringo pendel, från Cottex, är en läcker hängande pendel i guldfärgad metall. Spartan Ringo gör sig vackert i fönstret som en fönsterlampa eller hängandes fritt från taket i en annars mörk hörna, eller fritt över ett sidobord. Denna pendellampa matchar du bäst med en av våra dekorativa ljuskällor i LED för ett riktigt toppresultat! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter30 cm
Höjd32 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
Sladdlängd1,3 m
ProduktfärgGuld
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd och lampkontakt
Färg på sladdTransparent

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.