Kampanj! Shape Fyrkantig Pendel Silver Större

Shape Fyrkantig Pendel Silver

22-368

Ny

Rabatten slutar om:

209 kr

inkl moms

279 kr

-25%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Shape pendel, från Star Trading, är en läcker hängande pendel i silverfärgad metall. Shape gör sig vackert i fönstret som en fönsterlampa eller hängandes fritt från taket i en annars mörk hörna, eller fritt över ett sidobord. Shape har 3,5 meter lång kabel och stickkontakt för vägguttag för enkel placering. Din Shape matchar du bäst med en av våra dekorativa ljuskällor i LED för ett riktigt toppresultat! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)30 cm
Höjd (cm)30 cm
Djup (cm)4,5 cm
Sladdlängd (m)3,5 m
Färg på sladdVit
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareIngen strömbrytare
Garanti2 år
ProduktfärgSilver
FärgkategoriSilver
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.