Pendel E27 Jojo Svart med svart textilkabel 3,5m Större

Pendel E27 Jojo Svart med svart textilkabel 3,5m

21-213

Ny

269 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Sladdställ i svart trä med textilkabel på 3,5 meter med stickkontakt för vägguttag och E27 sockel.

Komplettera upphänget med en dekorativ ljuskälla och häng i ditt fönster, över en arbetsyta i exempelvis köket eller häng några stycken på olika höjd och lys upp ett annars mörkt och tråkigt hörn i hall eller vardagsrum - endast fantasin sätter gränserna! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och för ett riktigt toppresultat! Se under "Köp Till".Specifikationer

Diameter6cm
Höjd13cm
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Sladdlängd3,5 m
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialTrä
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareIngen strömbrytare
EnergiklassA++-E
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Svart

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.