Kampanj! Ringupphäng Med Tvinnad Kabel Större

Ringupphäng Med Tvinnad Kabel

Ny

Rabatten slutar om:

455 kr

inkl moms

569 kr

-20%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Detta fina ringupphäng är en perfekt inredningsdetalj som gör sig lite extra på grund av sin fina metall och den tillhörande tvinnade kabeln. Den ger ett industriellt uttryck men fungerar även superfint i moderna hem. Välj att sätta några i olika höjder i ett hörn eller ovanför soffbordet och du skapar ett riktigt snyggt blickfång. Går även att sätta på en skärm med E27-ring. 

Färgen på texilkabeln varierar, upphänget i nickel har grå sladd, mässing har svart och antikfärgat upphäng har brun sladd.

Matcha med en kabelloop och gör ditt upphäng lite roligare med en extra touch. Observera, dessa säljes separat och du hittar de under "Köp Till". 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)3,5 cm
Höjd (cm)6,5 cm
Sladdlängd (m)2,5 m
Effekt (Watt)Max 60W
AnslutningSladd och lampkontakt
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Texa Design

Texa Design startade 1953 med att sälja delar till fotogenlampor och har sitt säte i Landskrona. Sedan starten har Texa Design sortiment utvecklats enormt och idag erbjuder de lampor som förenar form, funktion och hög kvalitet. I vårt sortiment från Texa hittar du taklampor, bordslampor, fönsterlampor och storsäljande tavelbelysning. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.