Epoch Pendel Twisted Cabel Större

Epoch Pendel Twisted Cabel

Ny

339 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

En tuff fönsterlampa med tvistad kabel i textil.

Komplettera upphänget med en dekorativ ljuskälla och häng i ditt fönster, över en arbetsyta i exempelvis köket eller häng några stycken på olika höjd och lys upp ett annars mörkt och tråkigt hörn i hall eller vardagsrum - endast fantasin sätter gränserna! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och för ett riktigt toppresultat! Se under fliken "Köp Till" ovan.

Specifikationer

Diameter (cm)4 cm
Höjd (cm)6 cm
Sladdlängd (m)3,5 m
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd och lampkontakt
StrömbrytareIngen strömbrytare
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
SockelE27

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.