Epoch Pendel Twisted Cabel

rating Inga omdömen
19-389-B

359 kr

(inkl. moms)

Vald färg:
Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

En tuff fönsterlampa med tvistad kabel i textil.

Komplettera upphänget med en dekorativ ljuskälla och häng i ditt fönster, över en arbetsyta i exempelvis köket eller häng några stycken på olika höjd och lys upp ett annars mörkt och tråkigt hörn i hall eller vardagsrum - endast fantasin sätter gränserna! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och för ett riktigt toppresultat! Se under fliken "Köp Till" ovan.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Diameter (cm)
4 cm
Höjd (cm)
6 cm
Sladdlängd (m)
3,5 m
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd och lampkontakt
Strömbrytare
Ingen strömbrytare
Kapslingsklass
IP20
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Ljuskälla
Medföljer ej
Sockel
E27