Spindelon Taklampa
Spindelon Taklampa
Spindelon Taklampa
  • Spindelon Taklampa
  • Spindelon Taklampa

Spindelon Taklampa

rating Inga omdömen
19-266

1 755 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Fräcka Spindelon taklampa från välkända By Rydéns är en vacker taklampa med nakna ljuskällor där du själv är med och bestämmer designen. Skapa en unik taklampa och få en riktig blickfångare i ditt hem! 

Den svarta takkoppen fäster du direkt i taket på takkrok och du bestämmer själv vart de olika sladdarna ska hänga (metallfäste till varje sladd som skruvas upp) och justerar enkelt textilkablarnas längd efter eget önskemål.

Komplettera med 9 stycken dekorativa ljuskällor, blanda gärna ljuskällor i olika storlekar, för ett riktigt effektfullt resultat! 

Ljuskällor säljes separat. Komplettera med några av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Diameter (cm)
20 cm
Sladdlängd (m)
1,6 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
9xMax 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Anslutning
Sladd och lampkontakt
Utomhusbruk
Nej
Garanti
5 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27