Sky Bar Taklampa
Sky Bar Taklampa

Sky Bar Taklampa

rating Inga omdömen
15-764-Brass

629 kr

(inkl. moms)

Vald färg:
Leverans inom 1-5 dagar

Sky Bar taklampa, från välkända Markslöjd, är en stilren taklampa i metall med plats för tre stycken ljuskällor med E27-sockel. Varje sockel har en textilkabel på 1,5 meter vilket gör att du enkelt kan justera lampornas höjd efter eget önskemål.

Denna taklampa kan inte hängas på takkrok utan monteras genom att medföljande takbygel skruvas direkt i taket och lampan ansluts med fast installation.

Ljuskällor säljes separat, till denna lampa behöver du tre stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Längd/Bredd (cm)
68 cm
Höjd (cm)
160 cm
Djup (cm)
4,5 cm
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Kapslingsklass
IP20
Garanti
2 år
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Dimbar
Ja
Sockel
E27