Sono Pedalhink 5L Satellite
  • −20%
Sono Pedalhink 5L Satellite

Sono Pedalhink 5L Satellite

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
53-417

879 kr 1 099 kr −20%

(inkl. moms)

Prishistorik
Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

Sono pedalhink från Blomus är tillverkad av plast och silikon i färgen satellite. Sono pedalhink rymmer hela 5 liter och är enkel att tömma och rengöra. Locket har en soft close-funktion. Detta är helt klart en designfavorit för alla toaletter och badrum!

Klicka här för att lämna ett omdöme

Blomus

Blomus är ett familjeägt företag, grundat i Tyskland 1921, som idag drivs av den fjärde generationen i familjen Blome. Blomus är ett världsledande varumärke som täcker de flesta behoven för det medvetna hemmet. Blomus produkter älskas och uppskattas av miljontals människor världen över och det är enkelt att förstå varför - Blomus förenklar vardagslivet samtidigt som det blir både snyggare och roligare.

Företaget har gjort sig kända för sin passion för exklusiv kvalitet, sitt innovativa arbetssätt och för sin längtan att förena estetik med funktion hos sina produkter. De flesta förknippar Blomus med det rostfria stålet som är deras signum, men idag sträcker sig kollektionerna över en bredd av olika material. Gemensamt för kollektionerna är att de förenar modern livsstil med rustika, hållbara material som håller mycket hög kvalitet.

”Intelligent, minimalistisk och funktionell design för det moderna hemmet.”

• Tyskt, familjeägt företag med lång tradition av att tillverka designprodukter i rostfritt stål.
• 2018 lanserades en helt ny kollektion där dansk design möter det tyska hantverkskunnandet.
• Enorm bredd med inredning för hela hemmet – i flera olika material och noga utvalda färger som går att kombinera på oändligt många sätt.
• Blomus är trendriktiga och ligger steget före.

Diameter (cm)
23 cm
Längd/Bredd (cm)
28 cm
Höjd (cm)
30 cm
Specialmått (cm)
5 L
Garanti
2 år
Material
Plast/Silikon