Berry Ljusslinga Multi, 7,35m LED Större

Berry Ljusslinga Multi, 7,35m LED

24-913

Ny

189 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Produktomdömen

rating Visa omdömen
Betyg: 4/5 - Antal omdömen: 1

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Berry är en superfin ljusslinga med transparent kabel och 50 stycken små klotlampor i färgglada kulörer. Denna ljusslinga blir en fin dekoration som passar lika bra utomhus som inomhus. I varje vitt klot finns en högkvalitativ ljuskälla i LED som avger ett färgglatt ljussken.

Välj att linda denna ljusslinga runt balkongräcket, dekorera ett mindre träd i trädgården eller låt den bli en mysig dekorationsbelysning inomhus.

Berry ljusslinga är strömdriven och har en längd på 7,35 meter med 15 cm mellan varje lampa. Ljusslingan levereras komplett med transformator och stickkontakt för vägguttag. Anslutningskabeln är 3 meter lång. 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)735 cm
Höjd (cm)3,5 cm
Djup (cm)2,5 cm
Sladdlängd (m)3 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)2,10W
Spänning (Volt)230V AC / 4,5V (Transformator medföljer)
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareIngen strömbrytare
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgMultifärgad
FärgkategoriMultifärgad
LjuskällaInbyggd LED
MaterialPVC kabel
Livslängd7000 h
Avstånd mellan lampor15 cm

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Ingen i
Ludvig V. - 2019/07/12Fina färger
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.