Ljusslinga Circus Batteridriven 2 m Större

Ljusslinga Circus Batteridriven 2 m

22-278

Ny

379 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Härlig ljusslinga med stora lampor, från välkända Konstsmide. Denna ljusslinga är två meter lång och har fem glober, likt glödlampor, som är fyllda med små, fina LED-lampor som lyser i ett mysigt extra varmvitt ljussken. Med sin inbyggda timerfunktion tänder du slingan en gång vid önskad tidpunkt, den lyser sen i sex timmar och tänds automatiskt samma tidpunkt dagen efter. Supersmart! 

Vira den runt balkongräcket eller dekorera mindre träd och buskar med denna fina ljusslinga och skapa en mysig och inbjudande utemiljö i vinter!

Batteridosan är placerad på en 3 m lång anslutningskabel och själva ljusslingan är 2 meter lång (totalt 5 m). Ljusslingan drivs med 4 st AA-batterier, dessa säljes separat. Se passande förslag under "Köp Till".

Med sin IP44-klassning är den väl anpassad för utomhusbruk och går självklart även att använda inomhus. 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)500 cm
Sladdlängd (m)3 m
Färg på sladdSvart
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaInbyggd LED
MaterialPlast
BatteritypAA

Konstsmide

Konstsmide är ett välkänt svenskt varumärke som sedan slutet av 50-talet har producerat elektriska ljusstakar. Idag finner du ett stort utbud av julbelysning, med välkända ljusstaken Elflugan i spetsen, och utomhusbelysning i Konstsmides sortiment. Konstsmide levererar belysningsprodukter med hög kvalitet och erbjuder till och med 25 års rostskyddsgaranti på sina utomhusprodukter så som vägglampor, lyktstolpar och stolplyktor.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.