Circus Big Ljusslinga LED Klar/Svart 4,5m Större

Big Circus Ljusslinga, Svart 4,5m LED

21-846

Ny

459 kr

inkl moms

Tillfälligt slut i lager

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Big Circus ljusslinga är en strömdriven ljusslinga i svart med 10 stora glober i transparent hårdplast. Inne i varje glob finns en tunn ljusslinga fylld med små, fina LED-lampor. Lamporna avger ett mysigt, varmvitt ljussken och denna ljusslinga blir en härlig dekoration utomhus som inomhus. 

Höj mysfaktorn runt balkongräcket, längs staketet, i partytältet eller i barnrummet och få ett fint dekorationsljus med Big Circus ljusslinga!

Ljusslingan är 4,5 meter lång med 50 cm mellan varje lampa och levereras komplett med en anslutningskabel på 5 meter med transformator och stickkontakt för vägguttag. 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)450 cm
Höjd (cm)14 cm
Djup (cm)8 cm
Sladdlängd (m)5 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)4,5W
Spänning (Volt)230V AC / 31V (Transformator medföljer)
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareIngen strömbrytare
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaInbyggd LED
MaterialPlast/Gummi
FärgtemperaturVarmvit
Livslängd7000 h
Avstånd mellan lampor50 cm

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.