Partyslinga Connecta 10xE27 7,35m Vit Större

Partyslinga Connecta 10xE27 7,35m Vit

21-824

Ny

719 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Ljusslinga IP44 med 10st E27 socklar. Lampavståndet är 75cm.

Med ljusslingan Connecta kan du själv välja och variera ljuskällor. Slingan är 735 cm lång och har plats för 10 lampor med E27 sockel. Kräver startkabel. För utomhusbruk.

Slingan får max kopplas ihop till 2000W/ 15W lampor. Se till att slingans vikt fördelas jämnt vid montering för att avlasta vikten på kopplingarna. 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)735 cm
Höjd (cm)6 cm
Djup (cm)4 cm
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareIngen strömbrytare
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
SockelE27

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.