Glow Ljusslinga Amber LED 3,6 m Större

Glow Ljusslinga Amber LED 3,6 m

21-235

Ny

299 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Produktomdömen

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdömen: 1

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Glow är en väldigt dekorativ ljusslinga i LED med 10st ljuskällor i LED. Den vackra ljustråden har ett glashölje format som en klassisk, gammal glödlampa med mässingsfärgad topp. Denna slinga har amberfärgade lampor, lätt rökfärgade, som innebär att ljusskenet uppfattas som varmare.

Ljusslingan gör sig lika bra inom- som utomhus. Dock rekommenderar vi att den endast används utomhus under tak då den inte är gjord av rostfri metall. Slingan har en Ip-klassning som innebär att den har ett bra fuktskydd för utomhusbruk men den mässingsfärgade metallen kan rosta vid utomhusbruk då den inte har ett rostskydd.

Anslutningskabeln är 5 meter lång och en transformator för vägguttag medföljer.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)360 cm
Höjd (cm)10,5 cm
Djup (cm)6 cm
Sladdlängd (m)5 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)2,25W
Spänning (Volt)230V AC / Transformator Medföljer
AnslutningSladd & stickkontakt
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
LjuskällaInbyggd LED
MaterialPlast
Avstånd mellan lampor40 cm

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


jättefina :) !
Monica S. - 2019/02/07Bra att dom gick på el o inte på batteri :) ! Fint sken :) !
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.