Kula Ljusslinga 5m LED

rating Visa omdömen
Betyg: 4.5/5 - Antal omdöme: 1
19-417

429 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Fina ljusslingan Kula från välkända Markslöjd är en söt slinga med 10 vackra kulor i klarglas. Denna fina ljusslinga passar lika bra som dekorationsbelysning under julen som resten av året! 

Slingan är 5 meter lång och har 10 små LED-lampor som sprider ett mysigt ljussken vare sig du väljer att ha slingan hängandes som en girlang på balkongen eller som dekoration på matbordet vid en fin middagsdukning! 

Denna ljusslinga har IP-klass 44 vilket innebär att den går utmärkt att ha både utomhus och inomhus och levereras komplett med transformator (31V DC) med stickkontakt för vägguttag. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Fin slinga
rating 4.5 5 0.5
Fin slinga med mysigt ljus. Ser ut som julkulor. Sköra dock.

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Sladdlängd (m)
5 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
10x0,3W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Klar
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Glas/Plast
Avstånd mellan lampor
50 cm