Cherry Ljusslinga LED Varmvit 12m Större

Cherry Ljusslinga 12m Svart/Varmvit LED

18-564

Ny

239 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Cherry Partylight är en ljusslinga på 12 meter med 120 LED-lampor som avger ett varmvitt ljussken.

Eftersom denna ljusslinga är anpassad både för inomhusbruk och utomhusbruk kan den både användas till att dekorera balkongen, uteplatsen, träd och buskar i trädgården samt som dekorationsbelysning inomhus. Lika vackert året om! 

Cherry ljusslinga är 12 meter lång och levereras komplett med en anslutningskabel på 5 meter, transformator och stickkontakt för vägguttag. Avståndet mellan lamporna är 10 cm. 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)1200 cm
Sladdlängd (m)5 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)3,6W
Spänning (Volt)230V AC / 31V (Transformator medföljer)
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareNej
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaInbyggd LED
MaterialPVC kabel
FärgtemperaturVarmvit
Livslängd5000 h
Avstånd mellan lampor10 cm

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.