Glow Ljusslinga, Multifärgad 3,6m LED

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 1
18-557

309 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Glow är en väldigt dekorativ ljusslinga i LED med 10st ljuskällor i LED. Den vackra ljustråden har ett multifärgat glashölje format som en klassisk, gammal glödlampa med mässingsfärgad topp.

Ljusslingan gör sig lika bra inom- som utomhus. Dock rekommenderar vi att den endast används utomhus under tak då den inte är gjord av rostfri metall. Slingan har en Ip-klassning som innebär att den har ett bra fuktskydd för utomhusbruk men den mässingsfärgade metallen kan rosta vid utomhusbruk då den inte har ett rostskydd.

Anslutningskabeln är 5 meter lång och en transformator med stickkontakt för vägguttag medföljer.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Jättefina :) !
rating 5 5 0.5
Bra att dom gick på el o inte på batteri :) ! Fint sken :) !

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
360 cm
Höjd (cm)
10,5 cm
Djup (cm)
6 cm
Sladdlängd (m)
5 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
2,25W
Spänning (Volt)
230V AC / 31V (Transformator medföljer)
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Multifärgad
Färgkategori
Multifärgad
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
PVC kabel
Livslängd
7000 h
Avstånd mellan lampor
40 cm