Ljusslinga Festival Tygbollar LED, Multifärgad

rating Inga omdömen
18-545

229 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

En dekorativ ljusslinga med 10 färgglada risbollar i polyester. Piffa till partytältet, balkongräcket eller tonårsrummet och få en mysig dekorationsbelysning med denna fina ljusslinga! 

Inne i varje boll finns en ljuskälla i LED som avger ett vitt ljussken. Denna ljusslinga är 4,5 meter lång och det är 50 cm mellan varje lampa.

Festival är en ljusslinga som passar både för inomhusbruk och utomhusbruk och den levereras komplett till dig med en anslutningskabel på 10 meter samt transformator med stickkontakt för vägguttag. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
450 cm
Höjd (cm)
7 cm
Djup (cm)
7 cm
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
2,1W
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Multifärgad
Färgkategori
Multifärgad
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Polyester
Färgtemperatur
Varmvit
Livslängd
5000 h
Avstånd mellan lampor
50 cm