Circus Ljusslinga LED Klar/Svart 5m Större

Circus Ljusslinga LED Klar/Svart 5m

18-543

Ny

429 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Produktomdömen

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdömen: 1

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Dekorera till festen, kräftskivan eller studentfesten. Eller varför inte höja stämningen till vardags, inomhus eller utomhus, med denna fantastiska ljusslinga med 10 stycken transparenta lampor som avger ett mysigt varmvitt ljussken. 

Ljusslingan levereras komplett med en anslutningskabel på 5 meter och en 24V DC transformator med stickkontakt för vägguttag. 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)500 cm
Höjd (cm)14 cm
Djup (cm)6 cm
Sladdlängd (m)5 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)2 W
Spänning (Volt)230V AC / 24V (Transformator medföljer)
AnslutningSladd & stickkontakt
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
LjuskällaInbyggd LED
MaterialPlast/Gummi
Färgtemperatur2100K
Livslängd7000 h
Avstånd mellan lampor50 cm

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


A
Eva Maria R. - 2019/06/03A
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.