Dekorationsslinga Trådbollar Silver LED Större

Dekorationsslinga Trådbollar Silver LED

18-591

Ny

159 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Superfin dekorationsslinga med glittriga trådbollar i en silverfärg. Passar perfekt att dekorera med i vaser, i fönsterkarmen eller på matsalsbordet till festmiddagen! 

Ljusslingan har 10 st ej utbytbara LED-lampor och en 3V DC transformator med stickkontakt för vägguttag medföljer.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)135 cm
Höjd (cm)7 cm
Djup (cm)6 cm
Sladdlängd (m)3 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)0,3W
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
LjuskällaInbyggd LED
Avstånd mellan lampor15 cm

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.