Ljusslinga Jolly Light med trådbollar

Ny

149 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Supersnygg ljusslinga med härliga trådbollar, som finns i flera färger! Perfekt som dekoration i blomsterarrangemang, på matsalsbordet vid en vacker middagsdukning, som mysbelysning i barnrummet eller bara som en fin inredningsdetalj i hemmet.

Denna slinga har 10 fint lysande trådbollar som sitter på en slinga som är 1,35 m lång. Ljusslingan har inbyggda LED-lampor som avger ett mysigt ljus, inte utsöndrar någon värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Till slingan medföljer en 3 meter lång anslutningskabel, 24V transformator och stickkontakt för vägguttag. 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)135 cm
Specialmått (cm)6 cm (trådbollarna)
Sladdlängd (m)3 m
Effekt (Watt)0,3W
Spänning (Volt)230V AC / 24V (Transformator medföljer)
AnslutningSladd & stickkontakt
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
LjuskällaInbyggd LED
Avstånd mellan lampor15 cm

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.