Jolly Light Ljusslinga Med Trådbollar

rating Inga omdömen
11-717-BL

149 kr

(inkl. moms)

Vald färg:
Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Dekorativ ljusslinga med härliga trådbollar, som finns i flera färger! Perfekt som mysbelysning i barnrummet eller bara som en fin inredningsdetalj i hemmet.

Denna ljusslinga har 10 fint lysande trådbollar som sitter på en slinga som är 1,35 m lång. Ljusslingan har inbyggda LED-lampor som avger ett mysigt ljus, inte utsöndrar någon värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd.

Jolly Light ljusslinga levereras komplett med 3 meter lång anslutningskabel, 24V transformator och stickkontakt för vägguttag. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
135 cm
Specialmått (cm)
6 cm (trådbollarna)
Sladdlängd (m)
3 m
Effekt (Watt)
0,3W
Spänning (Volt)
230V AC / 24V (Transformator medföljer)
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Kapslingsklass
IP20
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Ljuskälla
Inbyggd LED
Färgtemperatur
Varmvit
Livslängd
5000 h
Avstånd mellan lampor
15 cm