Batteridriven Ljusslinga LED, Happy Smiley Större

Batteridriven Ljusslinga LED, Happy Smiley

20-589

Ny

89 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Batteridriven Ljusslinga LED, Happy Smiley

Beskrivning

Söta små smileygubbar att dekorera med för att få till det där lilla extra i hemmet. Ljuslingan har 8 st gubbar som lyser med ett varmvitt ljus och slingan är 105 cm lång. Endast för inomhusbruk.

Denna ljusslinga har inbyggd timer vilket innebär att du tänder ljusen en gång, sen lyser det i 6 eller 18 h och tänds igen nästa dag på samma tidpunkt. Önskar du inte använda dig av timerfunktionen så finns även en vanlig på- och avknapp.

Slingan drivs med 2 st AA-batterier, dessa ingår ej, men finns att köpa till under fliken "Köp Till". Uppskattad batteritid är ca 60h.

Specifikationer

Längd105cm
Höjd2,5cm
Djup6cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)0.26W
Sladdlängd50cm
ProduktfärgGul
LjuskällaInbyggd LED
MaterialPVC kabel
Livslängd7000 h
SockelEj utbytbar
TimerJa
Batteritid60 h
StrömbrytareIntegrerad
BatteritypAA
Avstånd mellan lampor15 cm

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.