Kula Ljusslinga LED Större

Kula Ljusslinga LED

19-417

Ny

429 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Kula Ljusslinga LED

Fina ljusslingan Kula från välkända Markslöjd är en söt slinga med 10 vackra kulor i klarglas. Denna fina ljusslinga passar lika bra som dekorationsbelysning under julen som resten av året! 

Slingan är 5 meter lång och har 10 små LED-lampor som sprider ett mysigt ljussken vare sig du väljer att ha slingan hängandes som en girlang på balkongen eller som dekoration på matbordet vid en fin middagsdukning! 

Denna ljusslinga har IP-klass 44 vilket innebär att den går utmärkt att ha både utomhus och inomhus och levereras komplett med transformator (31V DC) med stickkontakt för vägguttag. 

Specifikationer

KapslingsklassIP44
Garanti2 år
Effekt (Watt)10 x 0,3W
Sladdlängd5 m
ProduktfärgKlar
LjuskällaInbyggd LED
MaterialGlas/Plast
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Avstånd mellan lampor50 cm

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.