Kampanj! Glow Ljusslinga LED, Multifärgad 3,6m Större

Glow Ljusslinga LED, Multifärgad 3,6m

18-557

Ny

255 kr

inkl moms

319 kr

-20%

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Glow Ljusslinga LED, Multifärgad 3,6m

Glow är en väldigt dekorativ ljusslinga i LED med 10st ljuskällor i LED. Den vackra ljustråden har ett multifärgat glashölje format som en klassisk, gammal glödlampa med mässingsfärgad topp.

Ljusslingan gör sig lika bra inom- som utomhus. Dock rekommenderar vi att den endast används utomhus under tak då den inte är gjord av rostfri metall. Slingan har en Ip-klassning som innebär att den har ett bra fuktskydd för utomhusbruk men den mässingsfärgade metallen kan rosta vid utomhusbruk då den inte har ett rostskydd.

Anslutningskabeln är 5 meter lång och en transformator för vägguttag medföljer.

Specifikationer

Längd3,6 m
Höjd10,5cm
Djup6cm
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
Effekt (Watt)2,25W
Sladdlängd5 m
ProduktfärgMultifärgad
LjuskällaInbyggd LED
Livslängd7000 h
Spänning (Volt)230V AC/31V DC (transformator medföljer)
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Avstånd mellan lampor40 cm

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.