Nora Panellängd Linnetyg Metervara Grå 42cm
Nora Panellängd Linnetyg Metervara Grå 42cm

Nora Panellängd Linnetyg Metervara Grå 42cm

rating Inga omdömen
52-129

99 kr

(inkl. moms)

Pris per meter

Skickas inom 2-7 vardagar

Minsta antal för beställning av den här produkten är 4.

Liknande produkter

Panellängd på metervara i 100% otvättat lin. Linet ger kappan en naturlig struktur och rustik känsla. Panelen är 42cm bred och har fållade långsidor. Metervarans totala längd är ca 20m. Kan krympa 2-5%. OBS. Vi ej tar emot returer på specialbeställningar så som gardintyg & metervaror eftersom vi klippt tyget efter din önskade längd. 40 grader skontvätt Tål strykning med hög temperatur Klorblekmedel får ej användas Kemtvätt (Perkloretylen) Kan ej torktumlas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Linne
Längd/Bredd (cm)
42 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Ljusgrå
Färgkategori
Grå
Material
100% Linne
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Sverige
Vikt per m2
245 g/m2