Fjärrströmbrytare 3-pack Större

Fjärrströmbrytare 3-pack

22-623

Ny

299 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Produktomdömen

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdömen: 1

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Tänd och släck dina lampor enkelt och bekvämt med detta 3-pack som består av en fjärrkontroll och tre stycken mottagare. Mottagarna placerar du direkt i vägguttaget och stickkontakten på lamporna, som du vill styra, kopplar du sedan enkelt i mottagarna. Perfekt för att enkelt tända och släcka bordslampor, fönsterlampor eller varför inte adventsljusstakar och julgranen..?

Fjärrkontrollens räckvidd är 25 meter i öppet område (ej genom väggar) och paketet har en maxbelastning på 3000W. Detta kit är endast avsett för inomhusbruk.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)6 cm
Höjd (cm)8 cm
Djup (cm)6 cm
Effekt (Watt)Max 3000W
Spänning (Volt)230V AC
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
MaterialPlast

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Toppen!
Monika G. - 2019/03/18Mycket nöjd.
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.