Mavis Överkast Enkel Offwhite 260x260cm
Mavis Överkast Enkel Offwhite 260x260cm

Mavis Överkast Enkel Offwhite 260x260cm

rating Inga omdömen
54-427

1 739 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Fina Mavis överkast från Svanefors är i matelassé dvs ett tyg vävt i två lager med upphöjt nästan vadderat mönster.

Tvättråd: Överkastet går att kemtvättas eller tvättas i 40°C skonsam tvätt. Får ej tvättas med klorblekmedel. Överkastet tål att torktumlas vid låg temperatur men tål inte strykas med strykjärn.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Längd/Bredd (cm)
260 cm
Höjd (cm)
260 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Offwhite
Färgkategori
Vit
Material
51% Bomull, 49% Polyester, 100% Polyester
Färgmönster
Mönstrat
Ursprungsland
Kina
Vikt per m2
350 g/m2