Galaxy Lampskärm Oval 30cm Blå
Galaxy Lampskärm Oval 30cm Blå

Galaxy Lampskärm Oval 30cm Blå

rating Inga omdömen
57-642

649 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Längd/Bredd (cm)
30/25 cm
Höjd (cm)
19 cm
Djup (cm)
21/16 cm
Montering
E27-ring
Garanti
2 år
Produktfärg
Blå
Färgkategori
Vit
Material
Plast/tyg

Galaxy Oval Lampskärm från välkända Hallbergs- Lightning of Sweden är en svensk tillverkad lampskärm med tyg designat av Ashley Wilde. En lyxig lampskärm med vackert tyg som passar in i hemmets alla hörn och kommer bli en vacker inredningsdetalj att pryda många olika lampfötter med. Galaxy Oval Lampskärm är 25cm bred upptill, 30cm bred nertill och har ett djup på 16cm upptill samt 21cm djup nertill.

Lampskärmen fästes med ringfäste avsett för E27- sockel. Skulle det vara så att du har en golv- eller bordslampa med E14 sockel men ändå vill kunna matcha den med denna fantastiska lampskärm har vi skärmringövergång som gör det möjligt. Du finner den under "tillbehör".

Lampskärmar

Har du fyndat en snygg lampfot på loppis? Eller önskar du förnya en solblekt/sliten/omodern bordslampa med ny lampskärm?

Då har du kommit helt rätt! Hos oss hittar du snygga lampskärmar i alla möjliga färger, former, material och prisklasser. 

Observera att priset endast inkluderar lampskärm. Lampfot och ljuskälla säljes separat. För att se vårt stora utbud av lampfötter, klicka här.

Tänk på att vid köp av en mönstrad skärm så kan mönsterbilden skilja sig från produktbilden. Detta för att textilen till varje skärm skärs ut av stora tygstycken som kan resultera i att mönsterpassning och exakta motiv på just din skärm kan skilja utifrån den bild du ser på hemsidan. 

Vi rekommenderar att du väljer en ljuskälla i LED för att bespara din lampskärm från fula brännmärken då LED inte utstrålar värme. LED är dessutom bra för miljön då det förbrukar väldigt lite energi och har extremt lång livslängd!

Tänk på att välja lampskärm och lampfot med samma fäste, d.v.s om lampskärmen har E14-ring så ska du välja en fot som har E14 sockel, har skärmen E27-ring så ska foten ha E27 sockel o.s.v. Tänk också på att "Toppringskärm" innebär att fästet sitter i toppen av skärmen och denna typ av skärm är främst anpassad för att användas till golvlampor där armen med skärmfästet kommer ovanifrån och inte underifrån, som det gör på bordslampfötter. Se bild ovan.

Vilket fäste lampskärmen har står alltid under "Specifikationer". Är du osäker på om din favoritskärm passar din lampfot så kontakta vår duktiga kundtjänst så hjälper vi dig matcha rätt i lampskärms-djungeln! 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Hallbergs

I vårt sortiment från Hallbergs - Lighting of Sweden hittar du exklusiva lampskärmar, lampfötter, bordslampor och taklampor. Detta anrika familjeföretag började sin resa med Ture Hallberg när han tillverkade den första lampskärmen i sitt kök i Rydboholm 1945. Under de första 14 åren av vad som då var Partifirman Ture Hallberg, tillverkades alla skärmar helt av hemarbetare. Efterfrågan på skärmar var stor och år 1960 flyttades tillverkningen till större lokaler under de närmsta fyra åren växte firman Ture Hallberg till fabriksstorlek med stor kapacitet och 1964 omsatte företaget 1,4 miljoner.  Hallbergs - Lighting of Sweden ligger idag fortfarande kvar i Viskafors och varje dag produceras det här mängder av moderiktiga och välgjorda lampskärmar i hög kvalitet. Sortimentet har även utökats till taklampor, bordslampor och golvlampor och idag drivs företaget av Tures barn Majlis & Sören.

Längd/Bredd (cm)
30/25 cm
Höjd (cm)
19 cm
Djup (cm)
21/16 cm
Montering
E27-ring
Garanti
2 år
Produktfärg
Blå
Färgkategori
Vit
Material
Plast/tyg