Olle Mörkläggningsgardin 2-pack Nougat 2x140x280cm
Olle Mörkläggningsgardin 2-pack Nougat 2x140x280cm
Olle Mörkläggningsgardin 2-pack Nougat 2x140x280cm
  • Olle Mörkläggningsgardin 2-pack Nougat 2x140x280cm
  • Olle Mörkläggningsgardin 2-pack Nougat 2x140x280cm

Olle Mörkläggningsgardin 2-pack Nougat 2x140x280cm

rating Inga omdömen
52-182

1 179 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

2-pack mörkläggningsgardiner med multiband i ovankant, fållade långsidor och overlocksöm i nederkant. Tyget har svarta trådar invävt i sig (som inte syns), dessa absorberar ljuset så att det inte tränger igenom. Använd snabbfållningsband för att få rätt längd på gardinen. Måttet på varje gardin är 140x280cm. Multibandet är en flexibel lösning som gör att gardinen kan hängas upp antingen med fingerkrokar, räkor eller direkt på en stång beroende på vilken typ av veck och vilket fall du vill ha på gardinen. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. 30 grader skontvätt Klorblekmedel får ej användas Tål strykning med låg temperatur Kemtvätt (Perkloretylen) Kan ej torktumlas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Dimout
Längd/Bredd (cm)
140 cm
Höjd (cm)
280 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Nougat
Färgkategori
Brun
Material
100% Polyester
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Kina