Konsolbord Kullavik, halmåne
Konsolbord Kullavik, halmåne
Konsolbord Kullavik, halmåne
Konsolbord Kullavik, halmåne
  • Konsolbord Kullavik, halmåne
  • Konsolbord Kullavik, halmåne
  • Konsolbord Kullavik, halmåne

Kullavik Avlastningsbord Halvmåne 80cm Brun/Svart

rating Inga omdömen
62-408

5 489 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Kullavik avlastningsbord från AG Home & Light är en stilfull och praktisk möbel som kommer att ge en elegant touch till ditt hem. Med en bredd på 80 cm, en höjd på 80 cm och ett djup på 35 cm erbjuder detta avlastningsbord tillräckligt med utrymme för att visa upp dekorativa föremål eller för att användas som en praktisk yta för vardagliga behov.

Avlastningsbordet är tillverkat av återvunnet trä och järn som ger det en hållbar och robust konstruktion. Den kombinerade färgen av brun och svart ger en tidlös och naturlig estetik som kan smälta samman med olika inredningsstilar.

Klicka här för att lämna ett omdöme

AG Home & Light

AG Home & Light är ett välrenommerat varumärke som specialiserat sig på att skapa eleganta och stilfulla inredningsprodukter för hemmet. Med en passion för design och kvalitet strävar AG Home & Light efter att erbjuda innovativa och funktionella lösningar som förhöjer inredningen och skapar en trivsam atmosfär i varje rum.

Varumärket AG Home & Light är känt för sin expertis inom belysning och speglar. Deras sortiment omfattar ett brett utbud av produkter som golvlampor, taklampor, vägglampor och väggspeglar. Varje produkt är noggrant utformad med fokus på detaljer, materialval och estetiskt tilltalande design.

AG Home & Light strävar efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet. De använder sig av noggrant utvalda material och genomför noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att varje produkt uppfyller deras standarder. Deras engagemang för kvalitet återspeglas också i de generösa garantivillkor som erbjuds på deras produkter.

Med sitt breda sortiment och fokus på stil, kvalitet och funktionalitet har AG Home & Light blivit en föredragen partner för inredningsentusiaster och professionella inredare. Deras produkter är populära både för privat användning och inom kommersiella projekt.

Oavsett om du letar efter att förnya ditt hem eller skapa en inbjudande atmosfär i en professionell miljö, kan du lita på AG Home & Light för att leverera produkter av högsta kvalitet som lyfter ditt utrymme till en ny nivå av stil och elegans.

Längd/Bredd (cm)
80 cm
Höjd (cm)
80 cm
Djup (cm)
35 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Brun/Svart
Färgkategori
Brun
Material
Återvunnet Trä/Järn
Ursprungsland
Indien