Matbord Vislanda Ginger
Matbord Vislanda Ginger
Matbord Vislanda Ginger
Matbord Vislanda Ginger
Matbord Vislanda Ginger
Matbord Vislanda Ginger
  • Matbord Vislanda Ginger
  • Matbord Vislanda Ginger
  • Matbord Vislanda Ginger

Vislanda Matbord 180cm Ginger

rating Inga omdömen
62-397

6 489 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Vislanda matbord från AG Home & Light är ett vackert och robust matbord som kommer att bli en imponerande och funktionell tillägg till ditt matrum eller kök. Matbordet är tillverkat av återvunnet teakträ som ger en naturlig och rustik känsla med en järnram som erbjuder stabilitet och hållbarhet åt bordet.

Med sina generösa dimensioner på 180 cm i längd, 76 cm i höjd och 90 cm i djup, erbjuder detta matbord gott om utrymme för att rymma familj och vänner under måltider eller sociala sammankomster.

Klicka här för att lämna ett omdöme

AG Home & Light

AG Home & Light är ett välrenommerat varumärke som specialiserat sig på att skapa eleganta och stilfulla inredningsprodukter för hemmet. Med en passion för design och kvalitet strävar AG Home & Light efter att erbjuda innovativa och funktionella lösningar som förhöjer inredningen och skapar en trivsam atmosfär i varje rum.

Varumärket AG Home & Light är känt för sin expertis inom belysning och speglar. Deras sortiment omfattar ett brett utbud av produkter som golvlampor, taklampor, vägglampor och väggspeglar. Varje produkt är noggrant utformad med fokus på detaljer, materialval och estetiskt tilltalande design.

AG Home & Light strävar efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet. De använder sig av noggrant utvalda material och genomför noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att varje produkt uppfyller deras standarder. Deras engagemang för kvalitet återspeglas också i de generösa garantivillkor som erbjuds på deras produkter.

Med sitt breda sortiment och fokus på stil, kvalitet och funktionalitet har AG Home & Light blivit en föredragen partner för inredningsentusiaster och professionella inredare. Deras produkter är populära både för privat användning och inom kommersiella projekt.

Oavsett om du letar efter att förnya ditt hem eller skapa en inbjudande atmosfär i en professionell miljö, kan du lita på AG Home & Light för att leverera produkter av högsta kvalitet som lyfter ditt utrymme till en ny nivå av stil och elegans.

Längd/Bredd (cm)
180 cm
Höjd (cm)
76 cm
Djup (cm)
90 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Ginger/Svart
Färgkategori
Röd
Material
Återvunnen Teak/Järn
Ursprungsland
Indien