Seedpod Möbeltyg Metervara Puder 140cm
Seedpod Möbeltyg Metervara Puder 140cm
Seedpod Möbeltyg Metervara Puder 140cm
  • Seedpod Möbeltyg Metervara Puder 140cm
  • Seedpod Möbeltyg Metervara Puder 140cm

Seedpod Möbeltyg Metervara Puder 140cm

rating Inga omdömen
52-346

359 kr

(inkl. moms)

Pris per meter

Skickas inom 2-7 vardagar

Minsta antal för beställning av den här produkten är 4.

Liknande produkter

Metervara med tryckt mönster på bomullsväv. Kan användas till tex gardiner, duk,kuddfodral och som möbeltyg, Martindale 10.000. Kan krympa 2-3%. Tygets bredd är 140cm. OBS. Vi ej tar emot returer på specialbeställningar så som gardintyg & metervaror eftersom vi klippt tyget efter din önskade längd. 30 grader skontvätt Klorblekmedel får ej användas Tål strykning med mellanhög temperatur Kan ej torktumlas Kan ej kemtvättas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Bomull
Längd/Bredd (cm)
140 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Puderrosa
Färgkategori
Rosa
Material
100% Bomull
Färgmönster
Mönstrat
Martindale
10.000
Mönsterupprepning
64cm
Trådantal
84x28
Vikt per m2
190 g/m2