Marty Jacquardvävt Möbeltyg Metervara Svart 140cm
Marty Jacquardvävt Möbeltyg Metervara Svart 140cm

Marty Jacquardvävt Möbeltyg Metervara Svart 140cm

rating Inga omdömen
51-920

459 kr

(inkl. moms)

Pris per meter

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Minsta antal för beställning av den här produkten är 4.

Liknande produkter

Gardintyg på metervara. Jacquardvävt mönstrat tyg som passar utmärkt som möbeltyg, gardiner och prydnadskuddar. Tygets bredd är 140cm. Martindale 20.000. Kan krympa 2% OBS. Vi ej tar emot returer på specialbeställningar så som gardintyg & metervaror eftersom vi klippt tyget efter din önskade längd. 30 grader skontvätt Klorblekmedel får ej användas Kan ej strykas Kemtvätt (Perkloretylen) Kan ej torktumlas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Möbeltyg
Längd/Bredd (cm)
140 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Svart
Material
54% Bomull, 38% Polyester, 8% Akryl
Färgmönster
Mönstrat
Martindale
20.000
Ursprungsland
Spanien