Rope Vaxljus LED 12,5cm Större

Rope Vaxljus LED 12,5cm

13-055

Ny

59 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Rope Vaxljus LED 12,5cm

Beskrivning

Superfint vitt, batteridrivet vaxljus i LED med snördekoration runt foten. Detta ljus har inbyggd timer vilket innebär att du tänder ljuset en gång vid önskad tidpunkt, därefter lyser ljuset i 6 timmar och tänds igen samma tidpukt nästa dag. Vill du inte använda dig av timerfunktionen så finns det även vanlig på- och avknapp.

Detta ljus är väldigt verklighetstroget tack vare sin låga som skiftar i ljusstyrka för att ge ett flickrande intryck. Ljuset passar utmärkt i ljusstakar, lyktor och som dekoration inomhus. Garanterad mysfaktor! 

Ljuset drivs med 3st AAA-batterier, dessa säljes separat - se under fliken "Köp till" ovan. Uppskattad batteritid är ca 100h.

Rope ingår i en serie och finns även i två andra storlekar: 10 cm och 15 cm.

Specifikationer

Diameter75mm
Höjd125mm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)0,036W
ProduktfärgVit
LjuskällaInbyggd LED
TimerJa
Batteritid100 h
BatteritypAAA

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.