Agadir Ljuslykta, LED 36cm Större

Agadir Ljuslykta, LED 36cm

13-049

Ny

299 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Agadir Ljuslykta, LED 36cm

Beskrivning

Jättefin marockanskinspirerad, batteridriven ljuslykta i silver med ett stort blockljus i LED. Lyktan har inbyggd timer vilket innebär att du tänder lyktan en gång vid önskad tidpunkt. Lyktan lyser sedan i 8 h och tänds igen automatiskt samma tidpunkt dagen efter. Önskar du inte använda timerfunktionen så finns även vanlig på- och avknapp.

Blockljuset i lyktan är väldigt verklighetstroget tack vare sin fina låga som skiftar i ljusstyrka för att ge ett flickrande intryck. Garanterad mysfaktor och denna fina lykta passar lika bra inomhus som utomhus. Dock rekommenderar vi att den endast används utomhus under tak då den inte är gjord av rostfri metall. Ljuslyktan har en Ip-klassning som innebär att den har ett bra fuktskydd för utomhusbruk men metallen kan rosta då den inte har ett rostskydd. 

Denna lykta drivs med 3st AAA-batterier, dessa säljes separat - se under fliken "Köp till" ovan. Uppskattad batteritid är ca 100h.

Agadir ingår i en serie lyktor och finns även i en mindre modell. 

Specifikationer

Diameter21 cm
Höjd36 cm
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
Effekt (Watt)0.025W
ProduktfärgSilver
LjuskällaInbyggd LED
MaterialMetall
TimerJa
Batteritid100h
BatteritypAAA

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.