Votiv Glitter vaxljus LED 3-pack Större

Votiv glittrigt blockljus 3-pack

Ny

79 kr

inkl moms

Tillfälligt slut i lager

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Votiv glittrigt blockljus 3-pack

Beskrivning

3 vackra, glittriga vaxljus i LED som är väldigt verklighetstrogna tack vare sin fina låga som skiftar i ljusstyrka för att ge ett flickrande intryck. Garanterad mysfaktor! Detta ljus passar utmärkt i ljusstakar, lyktor och som dekoration inomhus. 

Ljusen drivs med 3st CR2032, dessa medföljer. Finns i två fina färger, välj mellan silver och guld.

Specifikationer

Diameter50mm
Höjd60mm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)0,11W
LjuskällaInbyggd LED
TimerNej
Batteritid72 h
BatteritypCR2032

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.