Blockljus Bianco 12cm Större

Blockljus Bianco 12cm

20-140

Ny

49 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Blockljus Bianco 12cm

Beskrivning

Detta fina vita ljus är gjort i plast och fungerar att ha både inomhus och utomhus. Det finns även en inbyggd timer som gör det enkelt att ställa in när man vill att den skall tändas.

Ljuset drivs med 2 st AA-batteri, dessa säljes separat - se under fliken "Köp till". 

Bianco blockljus ingår i en serie och finns även i fyra andra storlekar.

Specifikationer

Längd7cm
Höjd12cm
Djup7 cm
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgVit
MaterialPlast
Livslängd10000 h
SockelEj utbytbar
TimerJa
Batteritid200 h
BatteritypAA

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.