Metallic Äpple LED, Stor Större

Metallic Äpple LED, Stor

Ny

39 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Metallic Äpple LED, Stor

Beskrivning

Vackert, batteridrivet äppleljus i LED med metallic yta. Dessa ljus är väldigt verklighetstrogna med sin fina, flimrande låga som skiftar i ljusstyrka och avger ett mysigt ljussken. Äppleljusen passar utmärkt i ljusstakar, lyktor och som dekoration inomhus.

Finns i 4 färger, välj mellan guld, silver, svart, och vit. Ljusen drivs med hjälp av 3st AAA-batterier, dessa säljes separat - se under fliken "Köp Till" ovan. Uppskattad batteritid är ca 150 timmar. 

Specifikationer

Diameter80mm
Höjd10mm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
LjuskällaInbyggd LED
TimerNej
Batteritid150h
BatteritypAAA

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.