Kampanj! Batteridrivna värmeljus, Glittriga stjärnor, 2-pack Större

Batteridrivna värmeljus, Glittriga stjärnor, 2-pack

Ny

20 kr

inkl moms

29 kr

-30%

Leverans inom 1-2 dagar

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Batteridrivna värmeljus, Glittriga stjärnor, 2-pack

Beskrivning

Fina batteridrivna värmeljus i LED. Dessa glittriga stjärnorna passar perfekt att ha som dekoration på julbordet eller bara som en mysig detalj i lyktor. 2st CR2032-batterier medföljer. Finns i 3 olika färger, välj mellan röd, silver och guld.

Specifikationer

Diameter60mm
Höjd50mm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.