Swirl Matta Multi 60x90cm
  • −6%
Swirl Matta Multi 60x90cm
Swirl Matta Multi 60x90cm
Swirl Matta Multi 60x90cm
Swirl Matta Multi 60x90cm
  • Swirl Matta Multi 60x90cm
  • Swirl Matta Multi 60x90cm
  • Swirl Matta Multi 60x90cm
  • Swirl Matta Multi 60x90cm

Swirl Matta Multi 60x90cm

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
52-441

450 kr 479 kr −6%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Tuftad bomullsmatta i mjuk bomull och färgade tofsar. Mått 60x90cm. Vi rekommenderar halkskydd för att mattan ska ligga bättre mot golvet och för att minska halkrisken. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. 30 grader maskintvätt Tål strykning med mellanhög temperatur Klorblekmedel får ej användas Kemtvätt (Perkloretylen) Kan ej torktumlas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Lugg- & Ryamattor
Längd/Bredd (cm)
60 cm
Höjd (cm)
90 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Multifärgad
Material
100% Bomull
Färgmönster
Randigt/Rutigt
Ursprungsland
Indien