Ninha Matta Rost 80x140cm
Ninha Matta Rost 80x140cm
Ninha Matta Rost 80x140cm
  • Ninha Matta Rost 80x140cm
  • Ninha Matta Rost 80x140cm

Ninha Matta Rost 80x140cm

rating Inga omdömen
51-973

949 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Mjukt tuftad matta som lämpar sig bra tex bredvid sängen eller i ett mindre rum, Mått 80x140cm. Vi rekommenderar halkskydd för att mattan ska ligga bättre mot golvet och för att minska halkrisken. Tål ej vattentvätt Klorblekmedel får ej användas Kan ej strykas Kemtvätt (Perkloretylen).

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Lugg- & Ryamattor
Längd/Bredd (cm)
80 cm
Höjd (cm)
140 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Rost
Färgkategori
Brun
Material
100% Polyester
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Kina
Vikt per m2
1600 g/m2