Kampanj! Jaipur ljuslykta Skyltex Större

Jaipur ljuslykta Skyltex

23-563*

Ny

100 kr

inkl moms

199 kr

-50%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Vacker, batteridriven ljuslykta i antik-look med inbyggt blockljus i LED.  

Blockljuset i lyktan är väldigt verklighetstroget tack vare sin fina låga som skiftar i ljusstyrka för att ge ett flickrande intryck. Garanterad mysfaktor! Denna fina ljuslykta kan både användas inomhus och utomhus.

Ljuslyktan drivs med 3 st AAA batterier, dessa säljes separat - se under fliken "Köp Till" ovan. Uppskattad batteritid är ca 100 timmar. 

Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Inget öppet köp gäller på skyltex.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)14 cm
Höjd (cm)30 cm
Effekt (Watt)0,045W
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
LjuskällaInbyggd LED
MaterialPlast
BatteritypAAA
Batteritid100 h
TimerNej

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.