Sophie Metervara Offwhite 150cm
  • −15%

PRISMATCHAD

Sophie Metervara Offwhite 150cm

Sophie Linnetyg Metervara 150cm Offwhite

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
60-865

373 kr 439 kr −15%

(inkl. moms)

Pris per meter

Skickas inom 2-7 vardagar

Minsta antal för beställning av den här produkten är 4.

Liknande produkter

Utförande
Linne
Längd/Bredd (cm)
150 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Offwhite
Färgkategori
Vit
Material
100% Linne
Färgmönster
Enfärgat
Trådantal
30x30
Ursprungsland
Indien
Vikt per m2
100 g/m2

Gardintyg på metervara. Gardintyg i 100% lätt tumlat lin i skir kvalitet och mjukt fall. Linet ger tyget en naturlig struktur och rustik känsla.

Tygets bredd är 150cm. Använd tex för att sy gardiner för stora ytor. Kan krympa 5-7%.

OBS. Vi godkänner inga returer på tyger som är metervaror eftersom tyget är klippt efter din önskade längd. Minsta längd att beställa är 4m.

Linet är av hög kvalitet och har odlats i västra delarna av Europa. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.

Handtvätt Klorblekmedel får ej användas Får ej torktumlas Tål strykning med låg temperatur Kemtvätt (Perkloretylen)

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Linne
Längd/Bredd (cm)
150 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Offwhite
Färgkategori
Vit
Material
100% Linne
Färgmönster
Enfärgat
Trådantal
30x30
Ursprungsland
Indien
Vikt per m2
100 g/m2