Nora Linnetyg Metervara Mörkgrå 150cm
  • −36%
Nora Linnetyg Metervara Mörkgrå 150cm

Nora Linnetyg Metervara Mörkgrå 150cm

rating Inga omdömen
52-113

179 kr 279 kr −36%

(inkl. moms)

Pris per meter

Skickas inom 2-7 vardagar

Minsta antal för beställning av den här produkten är 4.

Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Utförande
Linne
Längd/Bredd (cm)
150 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Antracit
Färgkategori
Grå
Material
100% Linne
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Ryssland
Vikt per m2
245 g/m2
Gardintyg på metervara. Gardintyg i 100% otvättat lin med tungt fall. Linet ger tyget en naturlig struktur och rustik känsla. Tygets bredd är 150cm. Används till tex gardiner, dukar och andra inredningsprodukter. Kan krympa 2-5%. OBS. Vi ej tar emot returer på specialbeställningar så som gardintyg & metervaror eftersom vi klippt tyget efter din önskade längd. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. 40 grader skontvätt Tål strykning med hög temperatur Klorblekmedel får ej användas Kemtvätt (Perkloretylen) Kan ej torktumlas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Linne
Längd/Bredd (cm)
150 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Antracit
Färgkategori
Grå
Material
100% Linne
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Ryssland
Vikt per m2
245 g/m2