Amy Halvlinne Metervara Rosa 150cm
Amy Halvlinne Metervara Rosa 150cm
Amy Halvlinne Metervara Rosa 150cm
  • Amy Halvlinne Metervara Rosa 150cm
  • Amy Halvlinne Metervara Rosa 150cm

Amy Halvlinne Metervara Rosa 150cm

rating Inga omdömen
50-937

299 kr

(inkl. moms)

Pris per meter

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Minsta antal för beställning av den här produkten är 4.

Liknande produkter

Gardintyg på metervara. Amy är en serie produkter i tunn halvlinnekvalitet med tvättad känsla. Metervaran är 150cm bred. Kan med fördel användas till bl. a gardiner, dukar och kuddfodral. Kan krympa 3-4% OBS. Vi ej tar emot returer på specialbeställningar så som gardintyg & metervaror eftersom vi klippt tyget efter din önskade längd. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. 40 grader maskintvätt Klorblekmedel får ej användas Tål strykning med mellanhög temperatur Kemtvätt (Perkloretylen) Kan ej torktumlas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Halvlinne
Längd/Bredd (cm)
150 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Rosa
Material
50% Linne, 50% Bomull
Färgmönster
Enfärgat
Trådantal
2/40sx40lea, 48x44thr(inch
Ursprungsland
Indien
Vikt per m2
140 g/m2