LED-Strip 1m 4W RGB Flerfärgad LED Komplett

24-483

Ny

279 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Philips LightStrips är en otroligt flexibel lösning för att sätta färg på inredningen med hjälp av ljus. Använd 1-meterversionen för att till exempel framhäva vissa objekt eller möbler i vardagsrummet. Du ändrar färgen eller effekterna med knapparna på kabeln.

Justera ljusstyrkan med hjälp av knapparna på kabeln.

Kan klippas till till lämplig storlek. Om LightStrips inte passar exakt för den önskade tillämpningen kan du lätt skära till dem till rätt storlek. Markeringar på produkten visar var du ska skära.

Enkla att montera med tejp. Klistra fast LightStrips var du vill med hjälp av den förstklassiga integrerade självhäftande remsan på baksidan.

Säker LED-teknologi LightStrips är säkra att vidröra och att använda utan risk för elektriska stötar.

Plug and Play: enkel installation. LightStrips är mycket enkla att installera och gör att du kan starta direkt tack vare den Plug & Play-installationen. Allt du behöver finns i förpackningen och är beskrivet i snabbstartshandboken.

Skyddande silikonlager. Förbättrat skydd för elektriska delar mot damm och fukt, även under rengöring.

Du kan slå på och av LightStrips med strömbrytaren. Med färgändringsknappen kan du även välja 1 av de 7 tillgängliga färgerna eller ställa in LightStrips på automatiskt färgändringsläge.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)100 cm
Höjd (cm)1,0 cm
Djup (cm)0,3 cm
Effekt (Watt)4 W
Ljusflöde (Lumen)65 lm
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareDimmer på sladd
EnergiklassA+
KapslingsklassIP20
FärgkategoriMultifärgad
LjuskällaInbyggd LED
DimbarJa
Livslängd20000 h
IsolationsklassKlass II (Dubbelisolerad)

Philips Lighting

Philips Lighting är en av världens största leverantörer av hemelektronik och i vårt sortiment från Philips Lighting hittar du allt från ljuskällor till Disney barnlampor och badrumslampor. Alla produkter är i hög kvalitet och Philips Lighting ger därför hela 5 års garanti på många av sina armaturer med inbyggd LED. Välj och vraka mellan massor av produkter och känn dig trygg med att du köper en lampa  från ett välkänt varumärke som står för hög kvalitet till ett bra pris.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.