LEDstrip 12V 5m RGB+WW 14,4w/m Större

LEDstrip 12V 5m RGB+WW 14,4w/m

18-688

Ny

749 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Crystal RGB+WW LED List är en så kallad RGBW strip vilket innebär att det går att köra med både färger och varmvitt ljus i samma strip. LED dioderna är 4in1, var diod innehåller röd, grön blå och varmvit färg. Stripen ger ett kraftfullt ljus och har en effekt på 14,4w per meter. 60 LED per meter. Fukttålig med Nanoteknik, endast godkänd för montering inomhus eller i skyddat läge utomhus (under tak t.ex.).

Tänk på att denna typ av LED belysning inte klarar att vara tänd dygnet runt. Vi rekommenderar max 10h tänd och sedan en paus på minst 30min för att få en bra livslängd. Detta är gäller generellt för alla typer av LEDstripes och LEDslingor då de inte har någon inbyggd kylning.

Delningsbar var 5:e cm. Drivs med 12V DC. Led listen levereras med dubbelhäftande 3M tejp på baksidan. Endast för inomhusbruk.

Det vita ljuset i en vanlig RGB strip är en blandning mellan röd, grön och blå vilket ger ett kallt blåaktigt vitt sken. Med denna nya typ av RGBWW strip finns det även en varmvit diod vilket ger ett väldigt snyggt varmt sken. Det går även att få den att lysa med ett kallt sken genom att blanda i lite av färgerna.

Säljes i hel rulle med 5m RGBWW Ledstrip. Levereras med 5 kablar i båda ändar.

RGBW controller behövs för att kunna styra LED stripen, se köp till för tillbehör.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)500 cm
Höjd (cm)0,5 cm
Djup (cm)1 cm
Sladdlängd (m)0,1 m
Effekt (Watt)14,4W/m
Ljusflöde (Lumen)ca 1000 lm/meter
Spänning (Volt)12V DC
UtomhusbrukEndast i skyddat läge (Fukttålig)
Garanti2 år
DimbarJa
Avstånd mellan lampor1,8 cm

TeraLite LED

TeraLite är ljustema.se's egna varumärke och det var med TeraLite vår resa började år 2010. Namnet bygger på en förkortning och sammansättning av våra ägares namn, Tedd och Rasmus. Intresset för att få fram bra produkter i LED, så som LED-Spotlights, LED-strålkastare och LED-stripes (LED-slingor) kom för snart tio år sedan och efter många resor till Kina för besök på mässor och inspektion av fabriker fann de produkter med kvalitet hög nog att sätta sin egen logga på. Vi är väldigt stolta över vårt utbud och jobbar ständigt med att upprätthålla kvalitet och följa med i utvecklingen för förbättringsmöjligheter av våra produkter. Vi är idag en av väldigt få leverantörer som säljer 230V LED-slinga på metervara, komplett med anslutningskabel, både till privatpersoner och till återförsäljare, installatörer samt grossister. För att se hela TeraLite's sortiment live hälsar vi dig varmt välkommen till vår butik på Bergavägen 4 i Helsingborg.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Ok
Per H. - 2019/02/21Bra ljus
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.